Mangler du hjælp til din markedsføring?

Du klarer måske selv marketingopgaverne, mens du burde bruge din tid på andre opgaver. Måske har du ikke de store kompetencer indenfor markedsføring. Det kan derfor være en fordel at få kvalificeret hjælp til dine marketingopgaver, og AbMano hjælper dig gerne med dine marketing og kan være din sparringspartner.

Outsourcing af marketingopgaver

Har du for travlt med dine marketingopgaver, eller mangler du flere hænder i din marketingafdeling, kan du outsource marketingopgaver eller marketingprojekter til AbMano, som kan fungere som din eksterne marketingassistent. Der er flere fordele ved at trække på en freelance konsulent.

Full-service marketingbureau

Du behøver ikke længere at bruge tid på at finde leverandører til alle dine marketingmaterialer. AbMano er et full-service marketingbureau, som er leveringsdygtig inden for næsten alle marketingområder grundet egen ekspertise og samarbejde med leverandører og eksperter inden for hvert sit felt, når det er nødvendigt.

AbMano tager hånd om hele marketingprocessen for dig - fra idé til færdigt tryk/fil.

Få marketinghjælp med sparring eller få hjælp til at få marketingopgaverne fra hånden, når det gælder:

  • Udarbejdelse af tryksager og POS-materiale fra idé til færdigt tryk / elektronisk fil
  • Udarbejdelse af udstillingssystemer, roll-ups, banners, etc.
  • Udarbejdelse af præsentationer
  • Udarbejdelse af standmateriale til messer og udstillinger
  • Koordinering af udstillinger, symposier, salgsmøder og konferencer i ind- og udland

 

Få hjælp til din marketing nu!

 

Lad AbMano hjælpe dig med din marketing

Anbefaling fra Luna Regnskab

Bedre end forventet

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med AbMano. De fik vores folder om bogføring og regnskab til at ligne noget, man virkelig gad læse. Flot grafisk arbejde, og farvevalget er lige i øjet... Det er blevet 100 gange bedre, end vi havde turde håbe på. Vi er meget tilfredse, nej, supertilfredse!

Britt Hemmingsen
Luna Regnskab