Forsvinder kunderne fra din hjemmeside?

Kan dine kunder finde, hvad de søger efter på din hjemmeside? Hvis dine besøgende ikke finder, hvad de forventer at finde, hvis informationerne ikke er let tilgængelige, og hvis brugervenligheden på hjemmesiden ikke er til stede, forlader dine besøgende hurtigt din hjemmeside. Derfor er det vigtigt at kende de besøgendes adfærd på nettet.

Få et sevicetjek af din hjemmeside

Ligesom du sender din bil til service, er det også en god idé at få et servicetjek af din hjemmeside. Når du bestiller et hjemmesidetjek hos AbMano, modtager du en analyse af hjemmesiden, hvor brugervenligheden gennemgås, og hvor du får anbefalinger på, hvad der er godt, og hvad der kan optimeres på hjemmesiden, så brugeroplevelsen kommer i top.

Nogle af områderne i hjemmesidetjekket, som gennemgås, er brugervenlighed, navigation, design, layout, indhold af tekster og billeder, links samt søgemaskineoptimering.

Hjemmesideanalysen udarbejdes i en rapport, som du kan bruge til selv at optimere din hjemmeside, eller du kan vælge at lade AbMano hjælpe dig med udførelsen på dit hjemmeside.

Bestil et hjemmesidetjek nu!

 

Få et tjek af din hjemmeside

Anbefaling fra AnotherwayEn øjenåbner

Bibbi har lavet et hjemmesidetjek på min nye hjemmeside og hold da op - der var faktisk en del ting, jeg ikke lige var opmærksom på.

Det er med en rigtig god fornemmelse i maven, at jeg har lagt min nye hjemmeside "op" - da jeg ved, at alt er, som det skal være - efter at den har været forbi Bibbis hjemmesidetjek.

Tulle Oxen Hyllested
Anotherway

Anbefaling fra Ajour SystemJeg synes, du er kommet godt rundt om hjemmesiden, og vi har fået et super arbejdsredskab til at optimere vores hjemmeside.

Jette Stein
Ajour System