AbManos cookie- og privatlivpolitik

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter du cookies

Du kan selv bestemme, om du vil acceptere eller slette alle cookies eller kontrollere det individuelt for hvert enkelt website. Du kan foretage individuelle indstillinger i dine browserindstillinger. Vær dog opmærksom på, at hvis du sletter cookies, kan du måske ikke bruge alle hjemmesidens funktioner. Da cookies befinder sig på din pc, er det altid muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies. Jeg håber, at du vil tillade mine cookies, da de hjælper mig med at forbedre hjemmesiden.

Se vejledning, hvordan du sletter cookies på http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvad bruges cookies til på denne hjemmeside

  • Teknisk funktionalitet, så dine indstillinger huskes.
  • Trafikmåling, så jeg ved hvor mange, der besøger mit site.

Google Analytics (trafikmåling)

Denne hjemmeside bruger cookies fra Google Analytics til at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden.

Google Analytics sætter to typer cookies:

  • En persistent cookie, der viser om brugeren er tilbagevendende, hvor brugeren kommer fra, hvilken søgemaskine der er brugt, etc.
  • Sessionscookies, som bruges til at vise, hvornår og hvor længe en bruger er på sitet. Sessionscookies udløber efter hver session, dvs. når du lukker din fane eller browser.

Google sammenkører ikke din IP-adresse med andre oplysninger, Google ligger inde med.
Læs mere om Google Analytics cookies: How Google Analytics uses Cookies

Hvis du ikke ønsker, at dit besøg skal registreres af Google Analytics, kan du fravælge cookies fra Google Analytics på http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Privatlivspolitik

AbMano behandler persondata i henhold til persondataforordningen – også kaldet General Data Protection Regulation (GDPR), hvis formål er, at dine personoplysninger, som virksomheder anvender, bliver beskyttet endnu bedre.

Denne privatlivspolitik gælder for personoplysninger, som indhentes, når du besøger og bruger denne hjemmeside samt kontakter mig via mail, telefon eller sociale medier.

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er alle informationer, der kan identificere dig som f.eks. navn, email, telefonnummer, firmanavn.

Hvad bruges personoplysninger til?

AbMano indsamler kun nødvendige persondata, og personoplysningerne, som behandles, anvendes kun med henblik på at være kunde eller leverandør hos mig. Dvs., at jeg bruger oplysningerne til at kunne levere den bestilte opgave samt for at kunne kontakte dig.

Det sker f.eks. ved køb af produkter eller ydelser, markedsføring af produkter og ydelser, rådgivning, vejledning samt gode råd, f.eks. i form af nyhedsbrev samt for at kunne udstede fakturaer.

Der henvises i øvrigt til AbManos forretningsbetingelser.

Hvem deles dine personoplysninger med?

I visse tilfælde er der en legitim interesse for at dele oplysninger med tredjepart, f.eks. samarbejdspartnere, for at kunne levere produktet/ydelsen, og ved indgåelse af et køb af et produkt eller ydelse, accepteres det derfor, at jeg kan dele oplysninger.

Når AbMano videregiver personoplysninger, behandler modtageren alene oplysningerne på mine vegne og under min instruks.

Data om din brug af AbManos hjemmeside videregives til tredjepart i det omfang disse oplysninger er kendt.

AbMano benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, som udelukkende behandler personoplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Opbevaringen af dine personoplysninger sker så længe, der er et lovligt grundlag. Personoplysninger slettes, når de ikke længere er nødvendige, og når AbMano ikke længere er forpligtet til at opbevare oplysningerne i henhold til lovgivningen eller anden behandlingshjemmel.

Dine rettigheder som registreret person

  • Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger AbMano behandler om dig.
  • Du kan kræve, at urigtige personoplysninger om dig bliver rettet eller slettet.
  • Du kan gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger anvendes.
  • Du kan tilbagekalde dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger.
  • Du kan få slettet dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige for behandling, og så længe de ikke er forpligtet til at blive opbevaret i henhold til anden lovgivning.
  • Henvendelse omkring AbManos behandling af dine personoplysninger kan ske til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
  • Hvis du vil klage over AbManos behandling af dine personoplysninger, kan du også klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K., tlf. 3319 3200, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Læs mere på www.datatilsynet.dk.
    Jeg vil dog sætte pris på at blive orienteret herom, så jeg har mulighed for at følge op på klagen.

Kontaktoplysninger

AbMano
Brillerne 42
2840 Holte

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon: 25464260
Kontaktperson: Bibbi Bryld
CVR: 28439687

 

Opdateret 18. maj 2018