Forsvinder kunderne fra din hjemmeside?

Kan dine kunder finde, hvad de søger efter på din hjemmeside? Hvis dine besøgende ikke finder, hvad de forventer at finde, hvis informationerne ikke er let tilgængelige, og hvis brugervenligheden på hjemmesiden ikke er til stede, forlader dine besøgende hurtigt din hjemmeside. Derfor er det vigtigt at kende de besøgendes adfærd på nettet.

Få et sevicetjek af din hjemmeside

Ligesom du sender din bil til service, er det også en god idé at få et servicetjek af din hjemmeside. Når du bestiller et hjemmesidetjek hos AbMano, modtager du en analyse af hjemmesiden, hvor brugervenligheden gennemgås, og hvor du får anbefalinger på, hvad der er godt, og hvad der kan optimeres på hjemmesiden, så brugeroplevelsen kommer i top.

Nogle af områderne i hjemmesidetjekket, som gennemgås, er brugervenlighed, navigation, design, layout, indhold af tekster og billeder, links samt søgemaskineoptimering.

Hjemmesideanalysen udarbejdes i en rapport, som du kan bruge til selv at optimere din hjemmeside, eller du kan vælge at lade AbMano hjælpe dig med udførelsen på dit hjemmeside.

Bestil et hjemmesidetjek nu!